Minä

Olen Salla (271288) enkä valitse koskaan suoria polkuja, mutta tähän asti olen pudonnut jaloilleni. Oikeassa minun ei tarvitse olla, mutta totuuden haluan kuulla. Tiedän kaikesta vähän jotain, mutten mistään kovin paljoa. Usein olen juuri se, jota haluaisit potkaista päähän.

Synnyin Vantaalla, olla öllöttelin valtaosan elämääni Savossa ja vietin vuoden Kanadassa. Elokuussa muutin Vaasasta Jyväskylään. Ehkä uusi yliopisto kannustaa opiskelemaan, aikaisemmin löysin itseni useammin työpaikalta mediahommista kuin opiskelemasta.

Kun olin lapsi, paras ystäväni oli koira. Pulloja keräämällä säästin rahat omaan hevoseeni. Kun se kuoli, isäni itki ja lapsuuteni loppui. Kun äitini kuoli, loppui jokin muu. Ehkä siksi tykkään hänelle kuuluneista asioista esimerkiksi kuvan ruutupaidasta, Leonard Cohenista ja neukkukrääsästä.

Lisäksi pidän muun muassa metsänvihreästä, muiden kesakoista, kirsikkahaudukkeesta, hassusti valottuneista valokuvista, otsahiuksista, listoista, kanadanranskasta, punamustista irtokarkeista, isoista hupuista, terrieristä ja Jussista.

Liiallinen itsevarmuus karkottaa minut, mutta kiltteydestä pidän aina.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...