sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

SunnuntaitaMoi kaikki ketkä lukee mun blogii! Mitäs kaikille kuuluu? Siis takana on niin ihku viikon loppu! :D <3 Täs on mun kynnet, ne on aika ihanat, tollaset keltaset täl kertaa. Laitoin ne tohon päälle niinku ku toi väri kävi sävyyn. :) Toi lehti on ostettu Pyhä Salmelta kun käytiin siellä poikkiksen vanhempien mökillä viikon loppu reissulla!!! Toi alempi lehti on haettu lontoosta!! muistaakseni toi lakka on ostettu hesast. :) siin alla on goshin base nail lacuer ja päällä lumene top koat. <3 otin tollasen lähikuvan kans et jos joku haluu nähdä värin paremmin. :)

Eilen mun poikkis kävi hakemas filkkarista bridesmaidsin ja siis se oli niiin hyvä paljon parempi ku aattelin!! :DD <3 siin oli sellanen läski tyttö joka meinas saada oskarin ja sit kultasii noutajii. john hamm oli taas niin unelmien mies siinä. ainakin poikkiksen mielest.

Eilen katottiin kans joku midnight in pariisi. Katottiin tänään poikkiksen ja sen veljen kans joku nevöhööd nesböön dekkariin perustuva leffa (oli ihan hyvä!!) ja syötiin irttareit ja sipsei. :) nonii nyt päästiin asiaan. Sit ollaan syöty kans muffinssei ja pizzaa ja sushia. Niistä en ottanu kuvaa nyt. Sit en kyl ottanu kuvia siitäkään ku maanantaina kävin shoppailee ja silleen parin frendin kaa! Käytiin mäkis ja sit waynesis! kukaan ei tullu kertomaan et lukee mun blogii mut mä luulen et ne lukee silti. Ostin ainakin pinnejä ja parit farkut ja pari huivii. Ja sit kävin poikkiksen kaa viel myöhemmin shoppailee ja ostin vielä yhden huivin! Ja oon tilannu kyl netistäkin vaik mitä ihanii vaatteita! Sori en oo kovin kummonen bloggaaja! tosi noloo ku tää on viel ollu näin hiljanen nyt!

On kyl niin paljon parempi mieli kun aurinko paistaa! Vähä niinku mun kynnet tänään! <3

13 kommenttia:

 1. Hyva Salla! Talla paasee blogilistan luetuimpien joukkoon!

  VastaaPoista
 2. my... eyes and... head.... hurt. :DD

  VastaaPoista
 3. ihanaa et te huomaatte et taso on noussu! <3 tähtään korkeelle mut te tiiätte siskot et mä pääsen sinne!!! :))) voisitte antaa kyl vaik jotain postausehdotuksii, vaik et mistä mä voin kirjoittaa tais sit et mist mä voisin ottaa kuvii. <3

  VastaaPoista
 4. (mikko, pun intended! :D eiku.)

  VastaaPoista
 5. ite ainaki toivoisin poikkispostausta että lukijat sais kysellä mitä vaa poikkiksestas... ja arvonta olis ihana! <3

  VastaaPoista
 6. Jos mä arpoisin ton poikkiksen pois? D:

  VastaaPoista
 7. Pirteet kynnet ;) Sopiskohan ne kohta mun hiuväriin...Istun nääs tässä just nyt värinpoistoaine päässäni ja lopputulos on varmaan jotain oranssin ja mustan sekä keltaisen väliltä, sillä lähtövärinä on nyt musta ;) No, kevät tulee ja pääsiäinen, sopii hyvin tyyliin :)

  VastaaPoista
 8. Hei tsibu mä oon varma et sust tulee hyvä tipu! ;)

  VastaaPoista
 9. Aivat ihanat kynnet! Kesä kesä kesä! <3 :))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...