torstai 29. joulukuuta 2011

Missio talvikenkä
Päällinen: nahka.
Pohja: kumi syvillä urilla.
Vuori: lämmin vuori.
Alennusprosentti: 30.
Tuntuma: ihana.

Audrey on meksikolais-kanadalaisen host-sisareni ja uusien lempikenkieni nimi.

Vagabondin Cathyjen pohjat ovat jo yhden talven jälkeen silinneet lähes urattomiksi. Menevät ne vielä hyvin syys- ja kevätkenkinä, mutta olen kyllä todella pettynyt pohjien kestävyyteen.

Jo Kuopion tori on niin liukas, etten enää tennareilla sinne mielelläni lähtisi. Vielä pari vuotta sitten tennarit olivat ainoa tuntemani talvikengät: nyt mukavuudenhaluiset, niveltulehduksista kärsivät jalkani vaativat lämpimiä jalkineita.

En tiedä, pysyinkö laskuissa perässä, mutta uskoakseni Andiamo oli kahdeksas kenkäkauppa, jossa kokeilin tuuriani. Inhoan kenkäkauppoja, eli voitte uskoa minun olleen tosissani etsintäoperaation kanssa. Talvikenkien suhteen tiedän tarkkaan, mitä haluan, enkä tyydy keskivertoon. Lempinaisessani Audreyssä klikkasi kaikki.

Minulla on vähän sellainen kutina, että saattaisin pyytää isältä sponsorointia myös ruskeaan versioon: vaikkapa syntymäpäivälahjaksi. Sekin vilisti ohi näin välipäivinä.

--

ps. Maailmani meni vähän rikki, kun huomasin, että Lontoosta hankitun lempipiponi kaksoiskappaleita myydään Fiorellassa. Fiorellassa.

pics: Andiamo

6 kommenttia:

 1. Minäkin näitä Audreyta hivelin kenkäkaupassa.. mutta jäivät tällä kertaa sinne. Onneksi on ehjät kengät vielä kaapissa, muuten potuttaisi. Vagabondin kengät kyllä harvoin pettävät, edelliset välikausinilkkurit kestivät useamman vuoden.

  VastaaPoista
 2. Linnea, tieto siitä, että kaapissa on ehjät talvikengät, on aina kovin lohduttava! Itselläni tuntuu olevan sellainen tilanne aivan liian harvoin. Syy on vääränlaisten mallien lisäksi myös hinnassa: olen huono maksamaan vaatteista ja kengistä. Ja jos joidenkin, niin talvikenkien kohdalla pätee se, etteivät halvat koskaan ole hyvät.

  VastaaPoista
 3. Luinko oikein, että synttärit oli? Onnittelut siinä tapauksessa :) Mäkin havittelen kunnon talvikenkiä, jotka eivät hajoa kun niihin aivastaa.. synttärilahjaksi indeed.
  Ja jaksamisia sulle (viittaus edelliseen postaukseen) <3

  VastaaPoista
 4. Mary, kiitos! Hannu-myrsky yllätti synttäritoimittajan. Eiku.

  Iskä laittoi äsken Salla kakskytäkolmeveelle synttärikenkärahat. Saa nähdä, ostanko niillä ruokaa vai popot. Saldo näyttää nollaa+kahtaeuroa+kenkärahoja vielä 15:nteen päivään asti. Voipi siis hyvin olla, että hankin Audrey-kohdistetuilla rahoilla mandariineja.

  VastaaPoista
 5. Sanopa muuta Salla.. Itse tein toissavuonna ratkaisevan päätöksen ja käytin joululahjarahat yli 200 euron saappaisiin. Mutta kannatti; ei ole varpaita palellut ja ainut mikä sanoi itsensä irti oli vetskari, ne vielä kehtaa korjatakin vaikka se maksaa. :)

  VastaaPoista
 6. Itse korjauttelen vetskareita ja kantalappuja myös sellaisista kengistä, jotka ovat maksaneet vähemmän kuin itse korjaukset. Ostan vain asioita, joista pidän, ja olen vastahakoinen luopumaan niistä.

  Nyt hallussani on kahdet Audreyt - sekä mustat että ruskeat. Muutamaan vuoteen ei ihan oikeasti tarvitse käydä talvikenkäostoksilla, ihanaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...