maanantai 30. syyskuuta 2013

Voiton haali kukkakaali
Tättärää ja rummunpäristyksiä: syyskuun ruokahaasteen voittopallo lensi kukkakaalisushille Andalusian auringossa. Rutosti onnea!

Kuten säännöissä seisoo, voittaja järjestää lokakuun 2013 ruokahaasteen. Andalusian auringossa -blogin tulee julkaista uusi haaste viimeistään 5.10.2013. Jos näin ei käy, järjestelyvastuu siirtyy toiseksi tulleelle (52 weeks of deliciousness), sen jälkeen kolmanneksi sijoittuneelle (Habanero Kitchen) ja niin edelleen.

Niin, kuvassa on tosiaan miehen 30-vuotissynttärikakku. Innostuin leipomaan kaksi vuotta ja muutama kuukausi myöhässä. Lopputulos on susiruma, vähän sympaattinen ja mielettömän hyvä. Pohjalla minttutäytekeksejä ja juustosatsissa muutama ylimääräinen loraus Unkarista raahattua irlantilaista. Tuota maitokahvinruskeaa, täyteläistä, runsaan kermaista, suklaista, lämmintä. Tiedättehän.

4 kommenttia:

 1. Hei, heitin sua haasteella :) http://tiiantai.blogspot.fi/2013/10/viela-oli-kesakuvia-jaljella.html

  Piti muuten jo aiemmin sanomani, että kakkujen ulkonäkö (onneksi) harvoin korreloi maun kanssa! Itsehän olen joskus suutuspäissäni vetänyt yhden hyydykekakun sauvasekoittimella soseeksi, koska en ollut tyytyväinen sen ulkonäköön. Tuli siitä ihan maistuva mousse. :)

  VastaaPoista
 2. I like your writing, I got a lot of information here.
  For more information Visit Here

  VastaaPoista
 3. A Beginner's Guide To Playing Baccarat - Wolverione
  Baccarat is one of the most popular variants of table games. หาเงินออนไลน์ If 바카라 you are new to baccarat, 바카라사이트 this beginner's guide will

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...