torstai 20. lokakuuta 2011

Muotoiltua maitoa

Muotoilijat antoivat maitotölkille uuden ilmeen, uutisoi Hesari. HS:n keskustelupalstalla purkit saivat osakseen melkoista kritiikkiä. Valio peittelee tuotantoeläinten kärsimyksiä, logo pilaa kaiken, työt tilataan aina samoilta taiteilijoilta.

Allekirjoitan osan väittämistä, mutta silti purkkiuudistukset ovat hauskoja. Vaikka yritän vältellä Valion tuotteita tietoisesti, voi olla, että design-purkki löytyy jossain vaiheessa meidänkin jääkaapistamme.

Minun lemppareitani ovat Paola Suhosen, Oiva Toikan, Eero Aarnion ja Klaus Haapaniemen versiot. Erityisesti Haapaniemen kissa on hauska - meidän kateillemme ei kyllä rasvaton maito uppoa. Paremman puoliskon ääni meni Aarnion hillittömälle ammulle.

Kaikki pakkaukset Valion sivuilla, jossa on myös tölkinsuunnittelukilpailu.

5 kommenttia:

 1. Tämä uutinen oli mennyt minulta ohi. Ihastelin kyllä noita kuvia, varsinkin kaksi vasemmalta ovat ihania. :)

  VastaaPoista
 2. Nuo on muuten hienot, pitäisi melkein pyytää jonkun ostamaan varsinkin tuon kissaversion ja lähettää sen mulle Ruotsiin! Sen verran hiano on! Laittaisin vaikka raameihin. No en ehkä mutta melkein :)

  VastaaPoista
 3. Hanna, minulla on onneksi henkilökohtainen uutisagentti - kanssaeläjä on mestari löytämään juuri ne minua kiinnostavat linkit!

  Mary, et ole ainoa, jolla kävi mielessä maitokissan kehystäminen! :D

  VastaaPoista
 4. Välttelen company Valio:ta myös, mut mitää mää nyt voin sanoa noista purkeista?! NE ON HIENOJA! Tekiskö oikeen jotain JÄRJETÖNTÄ ja ostais Valion mölöö...?
  Huisia tää mun lifetys, eks ookkii ;)

  VastaaPoista
 5. Hahaa, voidaan koko sakki tehdä tiimitölkkitaulut! Se olis ainakin mulle koko syksyn kohokohta...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...