maanantai 10. lokakuuta 2011

Jetin kongruenssiParturissa käyminen on noloa. Viimeksi kävin hiustohtorilla maaliskuussa. Sen jälkeen olen saksinut otsahiuksia toimitusten kahvittelutilojen tylsillä keittiöveitsillä. Noh, mitäpä muuta kuvista olisi voinut arvatakaan.

Jos hyvin käy, leikkautan hiuksiani kerran vuodessa. Nyt en ole edes värjännyt hiuksiani kotikonstein yli puoleentoista vuoteen. Jo ajan varaaminen on useimmiten liikaa kestettäväksi, sillä ylenkatse hiuksia rakastavilta ammattilaisilta odottaa minua aina.Vaikken ole fanaattinen hiusteni suhteen, toisin on ranskan kongruenssin ja sukkien oikeanlaisen lajittelun kanssa. Jos niihin ei suhtauduta asian vaatimalla vakavuudella, se ärsyttää. Tavattoman paljon.

Hiusalan ammattilaisten kiihkoilun ymmärrän siis hyvin, ja siksi parturiin lähtö onkin niin vaikeaa. Jos ympärilläni kulkisi koko ajan ihmisiä, jotka heittelisivät minulle ranskalaisia lauseita taivutettuna miten sattuu, repisin hiukset päästäni.

Parturi, kestäthän minua huomenna, jooko.

ps. Noiden kuvien jälkeen nauratti HS:n uutinen venäläisestä lumimiehestä. Tällä kertaa ei tarvitse katsoa Titanic-leffaa, tässä entryssä on kaikki tarvittava kuvamateriaali.

5 kommenttia:

 1. Minulla on ihan samanlainen suhde partureihin ja kampaajiin. Käyn hiustenleikkuussa hyvin harvoin, koska olen traumatisoitunut huonoista lopputuloksista ja sitten niinä harvoinakin kertoina hävettää suunnattomasti mennä, kun hiukset ovat kaameassa kunnossa ja yleensä oman saksimisen jäljiltä. :D

  VastaaPoista
 2. Feel you, hon! :D Mun latvahiukset ovat olleet aika hyväkuntoiset teinivuosien jälkeen, mutta nyt näissä on kyllä reilusti saksittavaa. Oon ihan takuuvarma siitä, että huomenna parturi mulkaisee mua ja sanoo "olisithansää voinu vähän aikasemminki täällä kävästä......."

  Pelkään myös sitä, että rupean latomaan tukkaspesialistille asioita, joita henkilökohtaisesti pidän kampaamokäyntejä tärkeämpänä. Ja sitten saattaa nolottaa vielä enemmän.

  VastaaPoista
 3. Ja sammaa täällä. Minen jaks. Antaa ol.

  Kiitsa vaan, hörisin soffalta kops tätäääää!

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitokset tuhannesti vinkeistäsi tuolla Indien blogissa :) Täytyy käydä kurkistamassa mahd pian, ja toivottavasti uskallan leipoakin jotain (vaikka oon aika ehdoton ruokavalion suhteen..).

  Ja sinun postaukseen viitaten, olen aivan erilainen kuin sinä ! Mulla on luonnostaan hiirenharmaa tukka, värjäsin sen kirkkaan oranssiksi ja pistin vielä 50cm pidennyksiä päähän. Mun kampaajavisiitit on ihania, odotan niitä kuin kuuta nousevaa :)

  /U
  pug-a-licious

  VastaaPoista
 5. Ulrika - Aika paljon tuolla linkissä näyttää olevan sokerittomia ja jauhottomia reseptejä - sokerinhan voi korvata vaikka stevialla, vaikka sen myynti elintarvikekäyttöön onkin harmillisesti yhä kielletty. Suklaisiin leivoksiin uskoisin raakakaakaon olevan ratkaisu! Itse en ole pahemmin noilla leiponut tai kokkaillut, mutta kiinnostunut olen silti. :)

  Mulla on ollut niin violetit, vihreät kuin kirkkaanpunaiset hiukset - ja ehkä pisimpään tukka on viihtynyt mustana. Kotikampaamojen seinät ovat nähneet melkoisia pärskeitä... :D

  Tämänpäiväinen kampaajakerta oli kyllä oikeasti kiva!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...