perjantai 3. helmikuuta 2012

Leffamässyä

Trust, Derailed, Beyond Borders. Näitä leffoja yhdistää se, että ne olisivat jääneet minulta katsomatta - tai ainakin vähäisemmälle huomiolle - jos näyttelijäkaartissa ei olisi ollut Clive Owenia.


Minulle on ihan sama, millaista roolia Owen leffassa lopulta pyöritteleekään. Enhämmää nyt niitä leffoja kato, vaan tota miestä.

Herran rooleista muille suosittelen katsottavaksi (sillä silmällä tai ilman) Closeria, Children of Meniä ja Sin Cityä - unohtamatta Shoot 'Em Upia, joka on dvd-hyllymme hauskimpia elokuvia ikinä.

Toinen näyttelijä, jonka leffoja seuraan silmä kovana, on Nicole Kidman. Kidman ei ole minun tyyppiäni ulkonäöllisesti, mutta jostain syystä hänen elokuviensa huumori on tahattomanakin kovalaatuista (Olen nauranut itseni henkihieveriin Furin, Bewitchedin ja Birthday Girlin kaltaisille elokuville). Siksipä innostuin Hemingway & Gellhorn -nimisestä tv-elokuvasta, jossa loistavat sekä Owen että Kidman. Nähtävä!

Silmäkarkkia kansalle kerää Movie Monday #34.

2 kommenttia:

  1. "Eat your vegetables" :DDD Shoot 'em up on huippu!

    VastaaPoista
  2. Parastaparastaparasta! Samankaltaista huumoria on myös Crankissa ja Hot Fuzzissa (joka on kyllä niin paras, ettei sitä oikeastaan voi verrata mihinkään). Tollasia leffoja lisääääääääää!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...