maanantai 6. helmikuuta 2012

Laiska animaatioLaiskottaa. Tarkoituksenani on ollut vastata Meijerielämää-blogin ihanan Lumikon haasteeseen, mutta muutaman vapaapäivän jälkeen työt ovat tuntuneet hurjan väsyttäviltä. Siispä tässä teille animaatio westiestä - tai ainakin sen suloisesta takapuolesta. Kompasteluun tullaan kohtuullisen usein hakusanoilla westie, animaatio tai westieanimaatio. Aikaisempia mestariteoksia täällä.

Sentään olen katsonut elokuvia. Saman verran olen lukenut tänä vuonna kirjoja. Olen yrittänyt katsoa tyttöleffoja: Love and Other Drugs, Des vrais mensonges, Rachel Getting Married. On hankalaa yrittää etsiä elokuvia, joista Jussi ei pitäisi. Eat Pray Loveen en vielä sortunut, vaikka ajattelin kyllä senkin vuokraamista. Usch.

Ja tänään ostin reilulla eurolla irtokarkkeja, ensimmäistä kertaa sitten lokakuun. Pitäisi muistaa, ettei niitä kannata ostaa pienempien kuntien videovuokraamoista. Vaikka purukalustoni on vahva, meinasin jäädä koppuraisille salmiakkiässämixeille kakkoseksi.

Karkkiaddiktio taitaa olla selätetty, sillä muutama karkki oli aivan tarpeeksi, ja isä söi pussista melkein kaikki suklaat. Olen himoinnut päiväkausia insalata capresea; tomaattia, basilikaa, buffalomozzarellaa, oliiviöljyä, merisuolaa ja mustapippuria. Sen sijaan olen syönyt töissä vaalieineitä ja kirjoituskilpailussa sijoittuneille tarkoitettua täytekakkua.

2 kommenttia:

 1. hehee, koirista ja niiden tassuista tulee aina hyvälle tuulelle :) mitä siellä sohvan alla oli?

  VastaaPoista
 2. Mahdollisuuksia on monia:

  a) ruokaa (tai jotain, minkä voi hämärästi tulkita joskus olleen ruokaa)
  b) lelu nimeltä Pötkö
  c) lelu nimeltä Kettu
  d) avokadonsiemen
  e) ruokaa nimeltä Herkkutikku
  f) viilipurkki
  g) kurkunpää
  f) ruokaa (tai jotain, minkä voi hämärästi tulkita joskus olleen ruokaa).

  Lotan tassuissa on jotain erityisen sympaattista. Osa varpaista on vaaleanpunaisia, ja yhdessä vaaleanpunaisessa varpaassa on pikkuruinen musta täplä! Se herättää yhä awwww-reaktion joka kerta, kun näen sen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...