tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kierrätetty kulmikas

Jos saan valita, menen aina hyväntekeväisyyskirpputoreille ja kierrätyskeskuksiin mieluummin kuin sellaisille, joissa ihmiset itse myyvät tavaroitaan. Kun tavarat on lajiteltu fiksusti käyttötarkoituksensa mukaan, minun ei tarvitse käydä läpi lastenvaatesokkeloita -sokkeloiden perään.

Mieluisimmat osastot minulle ovat kirjat, astiat, korut ja laukut sekä erilainen koristekrääsä. Eli siis kaikki sellainen, jota meillä ei todellakaan tarvittaisi. Vaatteita vilkaisen, mutta harvemmin löydän mieluisia asioita oikeankokoisina. Sikäli arveluttavaa kirjoittaa noin, sillä kuitenkin suuri osa vaatekaappini sisällöstä on haalittu käytettynä. Tälläkin hetkellä uutena ostettua on päälläni vain alusvaatteet.

Tänään mukaan lähti Kontista kasa kirjoja, valkoinen terrieripatsas ja tämä koru, joka graafisuudellaan ja kolmioillaan tuo minulle mieleen WEEKDAYCARNIVAL-blogin ja Rk Designin. En sanoisi sitä yhtään näköisekseni, mutta jokin siinä vetää silti. 70-lukuakohan tämä nyt on?

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiva, että tykkäät! tunnen vaan itseni vähän mielikuvituksettomaksi. musta mekko on ainoa, johon tuon tällä hetkellä keksin yhdistää.

   Poista
 2. Selvaa art decoa! Pane se leijonankeltaisen neuleen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistän art decon korvan taakse, korun kaulaan ja leijonankeltaisen neuleen päälle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...