perjantai 23. maaliskuuta 2012

Seitsemän vakavaa


Järnvägsstationin ihana Niina jo helmikuussa kyseli seitsemää asiaa.

Olisin voinut kertoa vaikka keveistä asioista. Siitä, miten näin viime yönä unta, jossa Nightwish teki uuden levyn, jotta Marco Hietala pääsi sukupuolenvaihdosleikkaukseen. Tai siitä, että meidän koneella on satoja kuvia, jossa Lotta, eli tämän postauksen valkea möhkäle, nukkuu nojatuolissa (no mutku se on söpö).

Päädyin kuitenkin käymään tätä läpi raskaimman kautta.

1. Olin koulukiusattu lähes koko ala- ja yläasteajan. Se on yksi suurimmista minuuttani muokanneista asioista.

2. Vaikka harvat uskovat, ajattelen kamalasti, mitä muut minusta ajattelevat. Sellaisetkin ihmiset, joiden mielipiteistä en muuten välitä.

3. Harvat uskovat siksi, etten päästä itseäni asian kanssa helpolla. En ole esimerkiksi koskaan pukeutunut niin kuin pitäisi.

4. Kokemukset ovat myös muokanneet minusta perfektionistin. Välillä myös huomaan vetäväni asioita överiksi ihan vaan siksi, etten sitten ainakaan epäonnistuisi tavoitellessani täydellisyyttä.

5. Perfektionistina en osaa käsitellä pettymyksiä. En esimerkiksi ylioppilaskirjoituksissa osallistunut sellaisiin kirjoituksiin, joissa menestyminen oli epävarmaa. Enkä ole koskaan hakenut yliopistoon pääsykokeiden kautta.

6. Toisaalta olen erittäin hyvä inhoamaan ihmisiä. Pienet asiat tekevät joistain tyypeistä sellaisia, että joskus olen esimerkiksi perunut osallistumisiani joihinkin tapahtumiin, kun olen miettinyt siellä olevia ärsyttäviä ihmisiä.

7. En voi haastaa blogimemeihin ketään. Ajatusmallini mukaisesti haastetut joko vaivaantuisivat tai pilkkaisivat minua takanapäin. Toisaalta vaivaantuisin itse kamalasti, kun kyttäisin koko ajan, onko haastettu vastannut.

6 kommenttia:

 1. Rohkea olet ja ihan tarpeeksi hyva, usko tai ala! Tuossa kuvassa sul on kyl tukka aika sekasin.
  t:tati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin niin noloksi tästä huomiosta, että harjasin hiukset. Jo kahdesti tai kolmesti tämän kuvan ottamisen jälkeen!

   Poista
 2. Salla.
  Sä olet täydellinen.
  Tukkaski.
  Uskomattomaan upee avaus. Vaikkasilti epäilet, hela tiden (koko ajan, ehe). Kaunis.
  Sä kirjotit tän, vahva sä oot. Ooot.
  kittos.
  Nyt tykkään susta vielä enämp. NIH.

  VastaaPoista
 3. Et tiedäkään, miten monta kohtaa meillä on samaa..., mutta sen kaiken jälkeen sitä elääkin sitten loppuelämänsä selvitytyjänä, vahvana, mutta ei kovana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ehkä tuo vahveneminen on minulla vielä edessä?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...