keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Absinttia asetelmassa


Old green fairy, what you’ve done to me? -lauseella alkaa Kasabian-yhtyeen biisi La fée verte, joka on ollut tänään lempibiisini. Viime vuonna ilmestynyt Velociraptor! -levy on yksi viime vuoden suosikkejani. Löydän sitä kuunnellessani yhä uusia lempibiisejäni. I Hear Voices on saanut eniten soittoa, mutta myös esimerkiksi Days Are Forgotten on loistava.

Absintti ei ole koskaan ollut lempijuomiani: ei sveitsiläinen Kübler, ranskalainen Père Kermann's eikä hollantilainenkaan. Jos vihreä keiju muihin vaikuttaa miellyttävällä tavalla, minut se tekee aivan ylisarkastiseksi - suorastaan kusipäisessä mittakaavassa. Ja seuraavana päivänä krapulaenkelit pelaavat päässä roller derbyä.

Se päihteistä, ne eivät ole innostaneet pitkään aikaan. Kuvan latvialaisskumppa juotiin riikalaishotellissa jo toissavuonna. Arkku ja kääntömaljakko on hankittu samasta ulkorakennuksesta talvemmalla, kynsilakat ovat uusia suosikkeja, Clipperin omena-inkivääri oli lievä pettymys. Elävään ravintoon ja suureen kasviskeittokirjaan ajan hammas ei ole pystynyt. Nukkumatti pitää tavallisesti sijaansa olkkarin lattian sijaan makuuhuoneen ikkunalla.

Idea lempiväriasetelmaan Cosy Home -blogin Perjantain väri -sarjasta, sikäläisellä tontilla väri nähtiin näin. Meillä vihreää on ympäri kotia, mutta yritin ottaa mukaan vain lempisävyjäni. Sävyfriikkeilystäni kerroinkin jo aiemmin. Se oikeista oikein tällä näytöllä on muuten blogin ylätunnisteen alla oleva väripalkki.

6 kommenttia:

 1. Hei mika ihanuus on tuo tummanvihrea kynsilakka, korkeampi noista kahdesta, nayttaa olevan kultainen korkki? Kerro heti paikalla.
  t:tati

  VastaaPoista
 2. Hieno vihreä astelma! En oo ikinä nähnyt tuollaista kastehelmimaljakkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä kääntömaljakot ovat hauskoja tapauksia: toimivat sekä maljakkoina että kynttilänjalkoina. Kastehelmestä on moneksi.

   Poista
 3. Absintti kuulostaa kohtalokkaalta. Mieleeni muistuu monen vuoden takaiset 18v synttärini. Oivoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui apua! Kuulostaa alulta hyvälle tarinalle :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...