maanantai 2. tammikuuta 2012

Koti terroristeille

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pöllöjen lisäksi meille on alimmaisen kuvan syystä tupsahdellut myös terrierikamaa. Kuvat on otettu ennen joulua: se selittänee osan rekvisiitasta.

Tuoreimmasta päästä on Aarikan ihana heijastin. Kun lähdin Savoon, heijastin jäi rannikolle ja varmasti hyvin valaisee tuossa Paapii-blogin facebook-sivuilta voittamani avaimenperän vieressä. Myös Kanelikauppa-joulukortit ovat voitto, blogiarvonnasta.

Minulla on kamala ikävä Vaasaan. Siellä on Jussi ja tonnikalan perään itkevä pikkuterroristi, joka arvatenkin näyttää tuiskun jälkeen taas tältä:

Photobucket

8 kommenttia:

 1. Moi, onko tämä söpö, valkoinen pikkuterroristi westie? :)

  Minulla on myös sinulle kysymys: mainitsen sinut uusimmassa blogipostauksessani, toivottavasti ei haittaa? Jos et halua olla mainittuna, ilmoita minulle niin poistan nimesi.

  VastaaPoista
 2. Little M, westiehän se terroristi on! Ja ei toki haittaa. :)

  VastaaPoista
 3. Edellisen postauksesi top vitosen leffoista Black Swan, Drive ja Melancholia kuuluvat myös omaan top vitoseeni :) Kävin eilen katsomassa Hölmön hulun rakkauden suosituksestasi, ja tykkäsin kovasti. En itse asiassa muista pitkään aikaan itkeneeni leffassa, mutta tuon loppupuolella tirautin pari kyyneltäkin. Ja Ryan Gosling on, no, Ryan Gosling - kuten sanoit :) (suorastaan rrrakastin häntä Drivessa, tai siis hänen hahmoaan - ainakin siihen asti kunnes tyypistä kuoriutui väkivaltainen sadisti)

  VastaaPoista
 4. Siis hölmön hullun tietysti, eikä hulun :)

  VastaaPoista
 5. Lumipartanen koiruus ♥
  Mit hää terroristoi eniten? Onks klassisesti buutsej. Joku hänenlaisensa wuf söi kesällä minu läpsyttimet lähes.
  Sanka jäi!

  VastaaPoista
 6. Niina, meidän terroristi on terroristiksi kyllä harvinaisen lammas! Sanomalehtiä se silppuaa, muttei niitäkään, ellei niitä ole sille varsin annettu. Jogurtti-, maito- ja kermapurkeista tuloo hurjaa silppua myös. Vauvana se olisi tykännyt vedellä matoista naruja irti, yksitellen, mutta eivätpä ne enää sitä paljoa kiinnosta. Kenkiin se ei ole koskaan koskenut, oh joy, koputan puuta! :)

  VastaaPoista
 7. Ja Lumikko, ihanaa, että tykkäsit suosituksestani! Jollain tapaa se sadistiksi paljastuminen kyllä teki Driven. Koukku se oli, vaikka epämiellyttävä sellainen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...