torstai 3. marraskuuta 2011

Mumford & Sons & ROSTAM

Musiikillisesti mahtavaa torstaipäivää!

Ensin ihastuin Stop Shake Honey Go -blogin Antin mainitsemaan Rostam Batmanglijin biisiin Don't Let it Get to You. Multi-instrumentalisti Batmanglij tuottaa ja musisoi Vampire Weekendissä, yhtyeen soundi kuultaakin läpi juuri sopivasti.

Bändin Flow-esiintyminen pari vuotta takaperin oli mahtava, kuten Hesarikin muistaa. Mää tykkään Rostamista ja tästä uudesta biisistä ihan kamalasti, tässä Soundcloudin kautta.

Don't Let it Get to You by ROSTAM


Rostamia fiilistellessäni luin myös Pelkkää valoa -blogin Annan vinkkauksen uudesta Mumford & Sonsista. Ghosts that We Knew riipii sydäntä jo nyt. Tuttavuutemme varmasti syvenee jokaisen uuden kuuntelukerran myötä, en malta odottaa.Olen saanut hyvää palautetta sivupalkissa olevassa kuukausittain vaihtuvasta biisilistasta. Päivitän listaa jokaisen kuun alussa, eli marraskuun biisit ovat taas aivan uusia lemppareita - ja etenkin vanhoja suosikkeja. Olen ollut aivan superhuono etsimään uutta kuunneltavaa. Ensimmäisen kerran vuosiin hiljaisuus on käynyt korviin musiikkia paremmin.

Taisin myös ottaa pätkätyön vastaan. Pari viikkoa jouluna. Se, onko mielenkiintoisempaa olla kiireapulaisena postissa vai lomittajana uutistoimituksessa, on makuasia. Itse kallistun ehkä uutisten puolelle.

5 kommenttia:

 1. Miksi löysin blogisi vasta nyt?!

  VastaaPoista
 2. June, ihanasti sanottu! Täällä minä olen ollut ja seurannut sinun blogiasi :D

  VastaaPoista
 3. Oi että ♥ Kuulin alkuvuodesta Mumford & Sons:lta sen Little lion man ja vaikka en yleensä ihan sen tyyppisestä musasta tykkää, niin se biisi oli vaan tosi veikeä :) En ole tajunnut etsiä edes muita biisejä ja tuo linkittämäsi on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Oijoi, millaista musiikkia normaalisti kuuntelet?

  Vaikka Little Lion Man vähän poikkeaa yhtyeen peruslinjasta, kannattaa ehdottomasti etsiä käsiin koko Sigh No More -albumi. Lempikappaleeni siltä on sydäntäsärkevä Thistle & Weeds.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...