perjantai 25. marraskuuta 2011

Animoitu tonttukateus

Jussi syö gourmet'a ja leikkii tonttua ilmaisen viinan bileissä (lue: firman pikkujoulut, drinkkilippuja rajoitettu määrä). Tai no, nyt hän lienee jo mennyt baariin fiinisti puku päällä.

Itse olen tietokoneella peittoon kääriytyneenä, juon Pepsi Maxia, syön mansikkajäätelöä, katselen Täydellisiä Naisia ja mietin, että pienen koiran olisi jo pitänyt saada ruokaa. En millään viitsisi herättää sitä. Pieni koira nukkuu soffalla sikeää pienen koiran unta.

Eilen latasin vihdoin koneelle Photoscapen pitkästä aikaa. Meinasin jättää iltateen väliin innostuksissani. Mutta annettakoon minulle anteeksi gif-tulva, vaikka sen teinkin muokkaamattomista ja pääosin vanhalla pokkarilla otetuista kuvista. En ihmettelisi, vaikka tunnontuskissani joskus muokkaisin näistä parempia.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Aika monessa kuvassa näkyy se, miten meillä koira saa olla koira. Toisin sanoen olemme höveleitä kasvattajia, joiden pitäisi malttaa kieltää hauvan rymyäminen kaikkein likaisimmissa kohdissa. Lisäksi note to myself: olemme höveleitä kasvattajia, joiden ehdottomasti pitäisi huolehtia trimmauksista paremmin.

Tässä vielä kissa teille, jotka eivät pidä koirista (Lotasta tosin ei voi olla pitämättä, siitä pitävät jopa ihmiset, jotka pelkäävät muita koiria). Haamu kuittaa.

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Hei, millanen rotu toi westie on? (voi olla, että oot jo joskus kertonu, mutta eksyin sun blogiin vasta) Ollaan miehen kanssa harkittu koiraa ja westie miellyttäis silmää. Mut tietenkään koiraa ei hankita pelkän ulkonäön takii, niin olis kiva kuulla omistajien kertmuksia ko. rodusta. :)

  VastaaPoista
 2. Gif! <3 toi kuva missä oli noi viikset oli ihan paras! :D

  VastaaPoista
 3. Klara, kirjoittelen westieistä ihan näillä näppäimillä! :)

  maryihmemaassa - mun on kyllä ihan pakko jatkaa gif-uraani ja kuvata Lotta antamassa molempia tassuja... Se on hyvä huitomaan, kun haluaa jotain oikein kovasti :D

  VastaaPoista
 4. ps. viiksimagneetti on Lagerhausista ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...