torstai 18. lokakuuta 2012

Läsipään syysloma


Serkun poika tuli eilen vastaan kaupan ovilla. Täällä Savossa sukua ja tuttavia riittää, vaikka tuttuja ihmiset ovat kyllä lähinnä töiden kautta. Useimpia tänne jääneitä koulutovereitani en enää joko muista tai tunnista, joidenkin kanssa en ole puhe- tai moikkausväleissä. Sukulaispoika kertoi olevansa syyslomalla. En muista syysloman alun koskaan menneen minulta ohi, nyt kukaan ei ole muistuttanut minua töissä eikä siviilissä.

Kärsinyttä kuvaa äitini säilytti toimistossaan, tässä tietokoneen vieressä. Kuva on omalla syyslomallani kuusitoista vuotta sitten, taakse on kirjoitettu 16.10.1996. Taisi olla toinen ratsastustuntini ikinä, haaveen toteutumisen näkee ilmeestä. Vasemmalla on Vantaan Poni-Haan jo edesmennyt Lento-Valuri eli Viljo, joka oli pitkään lempihevoseni. Kainalossani on Matias, joka sittemmin on muuttanut kanssani Vaasaan.

(Luithan otsikon "läskipää"? Luithan?)

5 kommenttia:

 1. voi viljo! tulipas ikävä pikkuponityttö-aikoja poni-haassa :) mun lemppari oli nimetön "nimppa" ja oli kova paikka kun poni olikin hävinnyt tallista :( oivoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpas hassua, että vanha ponihakalainenkin eksyi lukemaan tätä!

   Nimpasta tykkäsin kyllä myös hurjan paljon! Taisi olla ensimmäinen poni, jolla koskaan ratsastin ilman satulaa, muistaakseni hypättiin muutama estekin niin. Nimppa myös taitaa olla pääsyyllinen siihen, että vielä joskus haluan itselleni liinaharjaisen hevosen.

   Ekan ratsastustuntini menin Denorilla (kun aloitin ratsastuksen, sitä sanottiin Tenuksi, mutta jostain syystä sen lempinimi oli yhtäkkiä muuttunut Denaksi...). Jonkin verran ratsastelin myös Gazellalla - se oli silloin viisivuotias. Näin Gassen jokunen vuosi takaperin, se oli kummasti kutistunut! :)

   Poista
 2. Minä luin kyllä että lasipää! :D
  Voi toista, ihana ilme kyllä.

  Leppoisaa sunnuntaita.

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämäsin kuitenkin, jee! :D

   Toivottavasti sinunkin sunnuntaisi oli kiva - itse käytin sen istumalla autossa halki syksyisen Suomen, hyvässä seurassa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...