Kiitos, Salaattibaarin Chatrin, meidänkin pletuistamme tuli oikein makoisia!
Ekoissa ihan oikeissa pinaattiletuissani pysyttelin jauhoissa gluteenisella linjalla, ja epätavallisen pieniä munia laitoin mukaan kolme, mutta taas yksi virstanpylväs kokkauspuolella on saavutettu.
Nämä ovat kummitelleet mielessäni niin kauan, etten enää edes muista, mitä kaikkea muuta minä tänä syksynä olen luvannut tehdä. Sienirisoton, seitanpihvejä ja tallimestarin kiisseliä, ainakin.
Tässä vielä pinaattilätyt Chatrinin tapaan:
150 g (1 pussi) pakastepinaattia
2-3 luomukananmunaa
3 dl luomukevytmaitoa
1,5 dl luomujauhoja
2 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja sokeria
paistamiseen voita
Sekoita sulanut pinaatti, kananmunat, maito ja jauhot, suola, sokeri ja öljy kulhossa tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota hetki. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista voissa molemmin puolin.
Oi vau, hienoa! Hyvä Salla :D
VastaaPoistaTerkuin: en-jaksa-kirjautua-Chatrin
Kiitos vielä, Chatrin! :)
VastaaPoista