lauantai 29. lokakuuta 2011

Lissu goes H&M


Ruotsista selvitty, lähes. Luin juuri Malmö Streetstylesta, että H&M lanseeraa joulukuussa Stieg Larssonin kirjoista tutusta Lisbeth Salanderista inspiraationsa saaneen malliston. Inspiraatiota on tuonut tällä kertaa ohjaaja David Fincherin näkemys The Girl with the Dragon Tattoosta, jossa Lisbethiä näyttelevän Rooney Maran puvut on suunnitellut Trish Summerville.

Tätä ennen en ole innostunut yhdestäkään näistä H&M:n inspiraatiomallistoista. Kaikkein kamalin oli se Versace-munaus, hyhhyh. Munauksen sijaan tässä vaikuttaa olevan munaa. Ja rokkia.

Katsoa saa, vaan ei koskea. Nykyiselle vartalolleni kaikenlainen panostaminen pukeutumiseen on maahan valutettua maitoa.

--
Päivitys 31.10. : kanssaeläjä oli huomannut nimissä typerän virheen, jonka korjasin. Kiitos!

6 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, tuo mallisto kuumottaa mua ja paljon! Vielä kun saisi aikaiseksi lähteä netin syövereihin vakoilemaan noita vaatteita tarkemmin ja saada pohdituksi, kuinka monta nahkatakkia ihmisen on hyvä omistaa?:D

  VastaaPoista
 2. Hah niin. Tuo paita taisi ollakin ensimmäinen nykyisin monista pöllöjutuistani ja rakas onkin.

  VastaaPoista
 3. Vilkaisepa blogiini, voitit arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 4. Salka, aina voi pyytää oikaisulupaa asemakaavaan ja vähän laajentaa vaatehuonetta! ;)

  VastaaPoista
 5. Siis toi on melkein H&M olisi ottanut inspiraatiota mun vaatteista (jos saa värittää vähän tarinaa), mutta jotenkin en ikinä lämpene henkkamaukan näihin special edition mallistot. En tiedä miksi, mutta näin se menee aina. Ja Versace oli nyt ainakin munaus deluxe :D

  VastaaPoista
 6. Näen painajaisia Versace-mallistosta, vaikkei se ole vielä edes kaupoissakaan...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...