perjantai 7. lokakuuta 2011
Viikunoita ja tikkuruokaa
Viikunoista ei jäänyt muuhun kuin syötäväksi kevyen voissa paistamisen jälkeen juoksevan hunajan, turkkilaisen jogurtin ja pistaasipähkinöiden kanssa. Voisilmäpeliä inspiroi.
Rannikkokaupungista ei viiden euron kilohinnalla löydä moisia herkkuja, mutta muutama viikuna ei kalliimmallakaan hinnalla budjettiin suurta lovea tee. Ei tehnyt ravintolavierailukaan. Pincho Bar Tapasista pidimme. Viihtyisä, tunnelmallinen seurusteluravintola on varsin hyvä kuvaus,hotellinjohtaja Max Hellqvist osui oikeaan Radio Vaasan haastattelussa. Kyseessä on S-ryhmän lafka. Marinoituja oliiveja on tehtävä lähiaikoina itsekin. Nom!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Voe stna NAM!
VastaaPoistaTäsmälleen !
VastaaPoistaOi! Tota täytyy testata! Turkkijogurtti muutenkin suurkulutuksessa, joten miksei kokeilis tuolla tavalla syödä sitä, nam.
VastaaPoistaSuosittelen ehdottomasti!
VastaaPoistaMulla turkkijogun kulutus meni keväällä jo purkki per päivä -kulutukseen: oli pakko aloittaa muutaman kuukauden ostolakko. Nyt vähitellen yritän aloitella kohtuullista kulutusta :D
OFF-White
VastaaPoistasupreme
jordan 1
alexander mcqueen outlet
jordan
golden goose
supreme
bape t shirt
Golden Goose Deluxe Brand
bapesta shoes