perjantai 7. lokakuuta 2011

Viikunoita ja tikkuruokaa


Viikunoista ei jäänyt muuhun kuin syötäväksi kevyen voissa paistamisen jälkeen juoksevan hunajan, turkkilaisen jogurtin ja pistaasipähkinöiden kanssa. Voisilmäpeliä inspiroi.

Rannikkokaupungista ei viiden euron kilohinnalla löydä moisia herkkuja, mutta muutama viikuna ei kalliimmallakaan hinnalla budjettiin suurta lovea tee. Ei tehnyt ravintolavierailukaan. Pincho Bar Tapasista pidimme. Viihtyisä, tunnelmallinen seurusteluravintola on varsin hyvä kuvaus,hotellinjohtaja Max Hellqvist osui oikeaan Radio Vaasan haastattelussa. Kyseessä on S-ryhmän lafka. Marinoituja oliiveja on tehtävä lähiaikoina itsekin. Nom!

4 kommenttia:

  1. Oi! Tota täytyy testata! Turkkijogurtti muutenkin suurkulutuksessa, joten miksei kokeilis tuolla tavalla syödä sitä, nam.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen ehdottomasti!

    Mulla turkkijogun kulutus meni keväällä jo purkki per päivä -kulutukseen: oli pakko aloittaa muutaman kuukauden ostolakko. Nyt vähitellen yritän aloitella kohtuullista kulutusta :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...