maanantai 23. tammikuuta 2012

Hillitöntä uutta


Tasan kaksi kuukautta riemuitsin Leonard Cohenin Show Me the Place -biisin kuuntelumahdollisuudesta, Nytin kautta on perjantaihin asti kuunneltavissa koko Old Ideas -levy. Tänne siis, jos vanhat ideat kiinnostavat.

Hesarin Pirkko Kotirinta tapasi Cohenin Lontoossa.
”Itse tiedän saman tien, että Amen, Darkness ja Different Sides nousevat kaikkien aikojen Cohen-suosikkieni joukkoon”, kirjoittaa Kotirinta, olen alustavasti samaa mieltä. Ja Cohenin ääni on komeampi kuin koskaan.
Nettiversio tässä, itse luen haastattelun kokonaan Savossa, kun ajan sinne illalla Vaasasta.

En osaa analysoida tätä mitenkään. Ihan kuin äiti olisi taas vähän aikaa täällä, mikä on enemmän kuin miltään musiikilta voi pyytää. Eilen pyyhin hillitysti kyyneleitä silmäkulmistani, kun ajattelin, mitä hän olisi ajatellut eilisillan vaaleista. Hillitty ei kuulu käytökseeni nyt. On niin paljon asioita, joihin olisin vielä tarvinnut äitiä.

4 kommenttia:

 1. niin Pietarsaaressa on semmonen hallikirppis, oon aina tehny suht. hyviä löytöjä siellä, riippuen vähän kaudesta tietty, joskus on vähän tyhjempää :-) tässä ois tarkemmat tiedot:
  Kirppishalli, Rautatienkatu 24, Pietarsaari, p. 06 7231009, ark. 10-20, la 10-16, su 12-16

  oon myös töissä Kokkolassa Ykköskirppiksellä, kannattaa tätäki kautta poiketa! :-D

  VastaaPoista
 2. Kokkola on roadtrip-listalla ehkä ykköspaikalla (ja kaikki ne hurmaavalta vaikuttavat pikkupaikat siitä etelään)! Riippuen matkaseuran kärsivällisyydestä, haluaisin toki poiketa mahdollisimman monessa paikassa, jossa myydään jo kertaalleen ostettua tavaraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa laittaa "itsenäistä" kommenttia näihin uusiin kommenttilootiin, ainoastaan vastata johonkin olemassaolevaan kommenttiin... Mutta siis joo, minäkin mietin eilen mitä isä olisi sanonut, mietin millaisia keskusteluja olisimme käyneet ennen ja jälkeen vaalien. Puhuimme isän kanssa paljon politiikasta, ja olimme myös melko samoilla linjoilla, aina yllättävyyteenkin asti.

   En osaa taaskaan sanoa mitään oikeasti lohdullista sinulle, mutta jos osaisin, sanoisin.

   Poista
  2. Näin taas viime yönä äidistä unta, kerroin uudesta työpaikasta ja presidentinvaaleista.

   Lähetän lohtua myös sinulle, Lumikko. Minulle tuo jollain tapaa paremman mielen jo se, etten ole ainoa, joka keskustelee tai ajattelee keskustelevansa kuolleiden kanssa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...