maanantai 26. syyskuuta 2011

Videopelimusaa

Mitä tehdä, kun poikaystävä on ällöromanttinen? - Nauttia, se on minun suositukseni.

Ihana J linkitti Lana Del Reyn videon, jonka biisi jäi soimaan päähän jo ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen. Pienillä huulilla siunattu Salla ei videota enää katso kompleksien takia (kertokaa mulle, että noin turpeita muiskuttimia ei saa ilman silikonia!), mutta kappale kyllä tarvitsee useammankin kuuntelun.

Jos kuulostaa tutulta, YleX:n Venla Kokkonen tämän on näköjään jo ehtinyt Uuden musiikin iltavuorossa nostaa tarkasteluun.

"She leaves the impression of someone both shrewd and vulnerable, which combined with the quality of her songs, is not only an intriguing concoction, but feels like the embodiment of genuine star quality." - Rosie Swash, the Guardian.
Tälle olisin voinut tehdä omankin postauksen, mutta menköön nyt tähän samaan. BBC:n Radio 1's Live Lounge on Brittein saarten suurimpia lahjoja maailman musiikkimaailmalle.

Osasyy siihen, että pidän Live Loungeista niin paljon on toki se, että rakastan akustista musiikkia. Esimerkiksi tämän kappaleen kohdalla on parasta se, että Friendly Fires on tehnyt inhoamastani Lady Gagan biisistä kerrassaan kuunneltavan. Give it a shot, kuten Desperate Housewivesissa olen tämän viikonlopun aikana kuullut sata kertaa.
Vielä kerta kiellon päälle. The XX ja Florence Welch! Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...